banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

DRİFT PİŞMANLIKTIR! DRİFT ATAN MAGANDAYA 9.552 TL CEZA...

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri "Güvenli Trafik" ilkesi doğrultusunda trafiği tehlikeye atan ve vatandaşların canını hiçe sayan magandalara göz açtırmıyor. 

22 Ekim 2022
DRİFT PİŞMANLIKTIR! DRİFT ATAN MAGANDAYA 9.552 TL CEZA...

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri Horozluhan Mahallesi, Büyük Şahin Caddesi'nde hem kendi canını hem vatandaşların canını tehlikeye atarak drift atıp bunu da bir marifet gibi sosyal medya hesabından paylaşan araç sürücüsünü gelen ihbar üzerine bir kaç saat içinde yakaladı.

Kimliği sonradan tespit edilen T.E Büyük Şahin Caddesi üzerinde Sanayi Sitesinin en işlek olduğu saatlerde spor aracıyla drift attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı, vatandaşlar tarafından tepki çeken görüntülere  Konya Emniyet Müdürlüğü kurumsal sosyal medya hesaplarının etiketlenmesini ihbar olarak değerlendiren Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri aracı bir kaç saat içerisinde EDS (Elektronik Denetleme Sistemleri) üzerinden tespit ederek uygulama noktasında durdurdu.

Polis ekiplerinin yaptığı ilk görüşmede suçunu itiraf eden T.E'e drift atmaktan 9.552 TL cezai işlem uygulanırken, ehliyetine de iki ay süreyle el konuldu. 

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ

Ayrıca edinilen bilgiye göre "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek"ten de hakkında adli işlem başlatılan T.E yaptığının büyük hata olduğunu, kendisinin de sanayide çalıştığını, ehliyetsiz zor durumda kalacağını ve pişman olduğunu ifade etti.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147