banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KARGO KUTUSUNDAN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ, PLASTİK VARİLLERDEN KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI

KARGO KUTUSUNDAN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ, PLASTİK VARİLLERDEN KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI 

20 Ekim 2022
KARGO KUTUSUNDAN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ, PLASTİK VARİLLERDEN KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, haksız kazancın ve devletin vergi kayıplarının önlenmesine yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları iki ayrı operasyonla kaçakçılara göz açtırmamakta kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Ekipler Karatay ilçesinde bir kargo şubesinde şüpheli bir koli olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Hemen kargo şubesine intikal eden ekipler, söz konusu koliye el koyarken kargoyu teslim almaya gelen şüpheliyi de vakit kaybetmeden yakaladı.  El konulan kargo kutusunun içinden ayrı ayrı paketlenmiş halde toplamda 25 kg gümrük kaçağı nargile tütünü çıktı. 

Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı bir diğer çalışmada, Selçuklu ilçesi’nde sanayi sitesinde bir çekicinin yakıt deposuna kaçak akaryakıt aktarıldığını tespit etti. 
Ekipler işyerinde park halinde bulunan ve üzerinde 1000 litrelik 4 adet plastik tank bulunan bir araçta ve yakıt aktarımı yapılan çekicinin yakıt deposunda yaptığı aramada toplam 7.100 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.
Her iki olayda yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147