banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Maden Şehitleri İçin Hatm-i Şerif Programı Düzenlendi

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi tarafından Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamada hayatını kaybeden 41 madenci için Sultan Selim Camii’nde Hatm-i Şerif programı düzenlendi. 

18 Ekim 2022
Maden Şehitleri İçin Hatm-i Şerif Programı Düzenlendi

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM), Bartın’daki maden ocağında hayatını kaybeden madenciler için Hatm-i Şerif programı düzenlendi.

 

Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan grizu patlamasında hayatını kaybeden 41 madencimiz Konya’da da dualarla anıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde engellilere yönelik hizmetleri yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM) tarafından Sultan Selim Camii’nde Hatm-i Şerif programı düzenlendi. Dernek başkanları ve cami cemaatinin katıldığı programda okunan hatimlerin duası engelli hafızlar tarafından yapıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147