BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ticaret ve Sanayi Odasından kışlık bot yardımı

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunuldu. 

18 Ekim 2022
Ticaret ve Sanayi Odasından kışlık bot yardımı

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK , odanın her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 700 öğrencimize kışlık Bot  yardımında bulunduklarını söyledi.

Küçük  bölgede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Seydişehir  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 700 çift kışlık bot teslim ettiklerini belirtti. " Dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yöneticilerinin önemli katkıları oldu. Buradan değerli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na; İlçe Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN bey’e; İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize  botlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum”." dedi.

Botların dağıtımına Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdür Tahir KİBAR ve Okul idarecileri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.