BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BİSİKLETLERE DADANAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Konya’da çok sayıda bisiklet hırsızlığının faili olan şüpheli, polis ekiplerinin onlarca güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle yakayı ele verdi. 

17 Ekim 2022
BİSİKLETLERE DADANAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bisiklet hırsızlığı ihbarı üzerine harekete geçen Selçuklu Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını titizlikle inceledi. 

Onlarca güvenlik kamerasını tek tek inceleyen polis ekipleri, görüntülerden 5 adet bisiklet hırsızlığı şüphelisinin aynı kişi olduğunu ve şüphelinin kimliğini tespit etti. Ekiplerin yaptığı saha çalışmasında şüpheli çay bahçesinde kıskıvrak yakalandı.

Yapılan görüşmede çaldığı bisikletleri tanımadığı kişilere sattığını söyleyen Burak E. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.