BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

WHATSAPP'A MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

WHATSAPP'A MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR 

16 Ekim 2022
WHATSAPP'A MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

Bilindiği üzere platform, sahte veya hatalı mesajların önüne geçmek için daha önce kullanıcılara "her iki taraftan da sil" özelliği sunmuştu. Şirket, yeni getireceği özelliği bu özelliğe benzer şekilde geliştirdi ve kullanıcılarının neredeyse canından bezdiren yazım hatalı mesaj gönderme derdine son verdi.
WHATSAPP'A MESAJ DÜZENLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR
WhatsApp mesaj düzeltme özelliği
Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp'ın beta sürümünde Mesaj Düzeltme özelliğinin geldiği görüldü. Adından da anlaşılacağı gibi, bu özellik gönderilen mesajlarda daha sonrasında düzenleme sağlayacak. Teknoloji devi WABetaInfo tarafından duyurulan özelliğin, kullanıcılara yazım hatalarını düzeltme yeteneği verdiğine inanılıyor.

WhatsApp mesaj düzeltme özelliği
"Mesaj Düzeltme" işlevinin, tıpkı "Çift Yönlü Silme" gibi bir zaman sınırı olacak. Kullanıcılar gönderilen mesajları en geç 15 dakika içinde düzenleyebilecekler. Süresi dolduğunda, gönderen artık mesaj düzenlenemeyecek.
Ayrıca çift taraflı silme özelliği, kullanıcılara sunulduğunda kısa sürelerle sınırlandırılmıştı. Bu süre daha sonra uzatılmıştı. "Mesaj düzeltme" özelliğinde verilen 15 dakikalık sürenin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili henüz net bir bilgi verilmedi.
DÜZELTİLEN MESAJLAR 'DÜZELTİLDİ' İBARESİYLE BELLİ OLACAK
WhatsApp mesaj düzeltme özelliği
Açıklamaya göre, düzeltilen mesajlar 15 dakika içinde düzeltilen mesajın sağ alt köşesinde "düzeltildi" olarak işaretlenecek. Kullanıcılar, mesajın değiştirildiğini kolayca anlayabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.