BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ARKADAŞINI ÖLDÜREN KATİL ZANLISI KAÇARKEN POLİSE YAKALANDI

Konya’da arkadaşını öldüren cinayet zanlısı Gaziantep’e kaçmayı planlarken polise yakalandı. 

07 Ekim 2022
ARKADAŞINI ÖLDÜREN KATİL ZANLISI KAÇARKEN POLİSE YAKALANDI

 

Meram İlçesi’nde bir otoparkta meydana gelen olayda Hakan K.(46), Ahmet T.(42), Cihan B.(34) ve öldürülen Abdurrahim Y. isimli 4 arkadaş alkol içerken aralarında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iddialara göre Abdurrahim Y. isimli şahıs Hakan K.’ye küfretti ve Hakan K. belinden çıkardığı silahla Abdurrahim Y.’ye ateş etti. Abdurrahim Y. olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan zanlı için titiz bir çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Abdurrahim Y.’yi silahla öldüren Hakan K. isimli şüphelinin Gaziantep’e kaçmaya çalıştığını tespit etti.  

Ekiplerin sıkı takibinin ardından zanlı Hakan K. ve kaçmasına yardım ettiği öğrenilen Cevdet K.(36) isimli şahıs Konya’nın Karapınar İlçesi’nde kıskıvrak yakalandı. 

Cinayette kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alınan zanlı ve ona yardım eden Cevdet K. emniyete getirilirken, olay esnasında orda bulunan Ahmet T. ve Cihan B. isimli şahıslarla birlikte olayın gerçekleştiği otoparkta görevli olan otopark bekçisi N. M.(59) de gözaltına alındı.

Şahıslar emniyetteki ilk işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.