BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADA TELEFON KAPKAÇÇISI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

KONYADA TELEFON KAPKAÇÇISI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI 

03 Ekim 2022
KONYADA TELEFON KAPKAÇÇISI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Konya’da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın yanına yaklaşarak telefonunu gasp eden şahıs, polis ekiplerinin çevre güvenlik kameralarını incelemesi sonucu yakalanarak tutuklandı.

Doç. Dr. Halil Ürün Caddesi üzerinde saat 19.45 sıralarında kaldırımda yürüyen bir kişinin yanına yaklaşan şahıs, cep telefonunu kapkaç yaparak kayıplara karıştı. Telefonu çalınan kişi olayı polis ekiplerine bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevre güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde kapkaç şüphelisinin 5 adet suç kaydı olan Oktay Üstünkal (21) olduğu tespit edildi. 

Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Oktay Üstünkal yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli ile yapılan ilk görüşmede kapkaç olayını kendisinin gerçekleştirdiğini ve çaldığı cep telefonunu bir telefoncu dükkânına sattığını itiraf etti.

Oktay Üstünkal emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken çalıntı cep telefonunu satın alan iş yeri sahibi M.D. hakkında işlem başlatıldı. İş yerinde polis ekiplerince el konulan cep telefonu ise sahibine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.