BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da 3 gündür kayıp olarak aranan kadın üzüm bağında ölü bulundu

Konya’nın Hadim ilçesinde 3 gün önce hakkında kayıp ihbarı yapılan 61 yaşındaki Hatice Kılınç üzüm bağında ölü olarak bulundu. 

30 Eylul 2022
Konya'da 3 gündür kayıp olarak aranan kadın üzüm bağında ölü bulundu

İlçeye bağlı Aşağı Esenler Mahallesinde yaşayan Hatice Kılınç, Salı günü üzüm bağlarının bulunduğu tarlaya gitmek üzere evden ayrıldı.

AFAD ekiplerinden destek istendi
Kılınç'ın eve gelmemesi üzerine ailesi jandarmaya bilgi verdi. Ekipler ve bölge halkı Kılınç'ı arasa da bir sonuç alınamadı. Bunun üzerine AFAD ekiplerinden destek istendi.

30 kişilik ekip bölgede arama-tarama çalışması yaptı
AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda İl Jandarma Komutanlığına ait iz takip köpeği, İHH Arama Kurtarma ekipleri ile birlikte 30 kişilik bir ekip bölgede arama-tarama çalışması yaptı.
Üzüm bağında ölü olarak bulundu
Yapılan çalışmalar sonucu Hatice Kılınç, evinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta üzüm bağlarının bulunduğu bölgede ölü olarak bulundu. Kılınç'ın cenazesi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.