BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU 

29 Eylul 2022
KONYA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da kaçak tütün ve sigara satışına yönelik faaliyet gösteren bir depo ve iş yerine yapılan operasyonda çok sayıda makaron, kaçak tütün ve sahte sigara paketi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
 
Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN MAMÜLÜ ELE GEÇİRİLDİ

KOM ekipleri kaçak sigara  operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Selçuklu ilçesinde Kaçak tütün, sigara üretimi ve satışına yönelik faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 işyeri ve 1 depoda arama yapıldı.

Yapılan aramada 1 adet Sigara Dolum Makinesi, 1 adet Paket Jelatinleme Makinesi, 3.503 paket Sigara, 98.500 adet boş Makaron, 64 paket Nargile Tütünü, 78 kg kıyılmış Tütün, 5.000 adet boş Sigara Kutusu ele geçirilerek el konuldu.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.