BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

WhatsApp'tan görüntülü konuşanlar dikkat! Yeni özellik duyuruldu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden görüntülü konuşanlar için yeni bir özellik devreye alındı. 

29 Eylul 2022
WhatsApp'tan görüntülü konuşanlar dikkat! Yeni özellik duyuruldu

Geçtiğimiz aylarda adını Meta olarak değiştiren ve sanal dünyalara adım atmaya başlayan Facebook, görüntülü görüşmeler için oldukça faydalı olacak yeni özelliğini duyurdu.
   
Kısa süre içinde herkes için kullanıma sunulacak özellikle kişiler, direkt olarak başlatmak istedikleri görüşmeler için başkalarıyla kolaylıkla paylaşabilecekleri bir bağlantı oluşturabilecek.
   
Diğer kişiler de bu bağlantı üzerinden oluşturulmak istenilen görüşmeye saniyeler içerisinde dahil olabilecek. Buna ek video konferansın azami katılımcı sayısı da 32'ye çıkartıldı.
   
WhatsApp Call Links özelliği, Facetime platformunda olduğu gibi harici olarak kullanıcıları sohbetlerinize davet etmenizi sağlıyor. Davet edilen kullanıcıların cihazında WhatsApp'ın kurulu olması gerekiyor.
   
Üstelik bu kişiler, sizin kişi listenizde olmasalar bile gönderdiğiniz link aracılığıyla görüşmeye katılabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.