BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MAHMUT ESAT ORTAOKULU BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

MAHMUT ESAT ORTAOKULU BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ. 

28 Eylul 2022
MAHMUT ESAT ORTAOKULU BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

       Son yıllarda elde ettiği başarılarla adını sık sık duyuran Mahmut Esat Ortaokulu Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarında da dikkat çeken başarılara imza attı. 2022-2023 Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk Sınavında 500 tam puanla bir öğrencisi Türkiye 1.’si olan Mahmut Esat Ortaokulunda iki öğrenci  de birer yanlışla birinciliği kıl payı kaçırdı. Ayrıca MEO’da  37öğrenci de bursluluğu kazanarak kazanım sayısıyla da diğer başarıları taçlandırdı.

        Elde edilen başarılardan sonra okul idaresi  ve öğretmenler başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

      Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE: “Okulumuzun başarıları tesadüf değil. Öğretmenlerimizle göreve geldiğim ilk andan itibaren kısa, orta, uzun vadeli planlamamızı yaptık. Hedeflerimizi belirledik. Ortaya koyduğumuz vizyon doğrultusunda disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sportif, kültürel, akademik alanlarda elde ettiğimiz başarılar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Belirlediğimiz vizyon doğrultusunda hareket ettiğimiz okul idaresi,  öğretmen, veli, tüm çalışanlarımız ve öğrencilerimizi kutluyorum. DPY ve Bursluluk sınavında başarılı olan öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.