BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Kooperatifi de Kacaroğlu’na emanet

Sınırlı Sorumlu Ketenli Kasabası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı’na Mehmet Kacaroğlu seçildi. 

28 Eylul 2022
Ketenli Kooperatifi de Kacaroğlu’na emanet

Ketenli Kasabası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu üyelerin oylarıyla seçildi.

Başkan Kacaroğlu yaptığı açıklamada, “Ketenlimizde bugün sonbahar yoktu tam aksine ilkbahar vardı. Çünkü hemşerilerimiz bugün tek yumruk oldu ve yıllardır 10-15 kişiyle yapılan toplantılar bitti ve yüzlerce hemşerilerimizin katılımıyla Ketenli Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirmenin sevincini yaşadık. Tarihe ciddi anlamda not düşülecek kararlara imza atıldı ve yüzde 80 hemşerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda tüm hemşerilerimizin destekleriyle elhamdulillah göreve bugün itibari ile başladık. Ketenlimiz ve kooperatifimiz adına yapılacak projelerimizi konuştuk ve en yakın sürede yapacaklarımızla alakalı startı veriyoruz inşallah.”dedi.

Geçmiş dönem kooperatif başkanları ve yönetimlerine teşekkür eden Başkan Kacaroğlu, “Allah’ım çıktığımız bu yolda başta şahsım olmak üzere, yönetim kurulumuzu, üyelerimizi ve tüm hemşerilerimizi utandırmasın. Ketenlimiz için hayırlı mübarek olsun.”diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.