BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ARAÇ HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

ARAÇ HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI 

28 Eylul 2022
ARAÇ HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri otomobil ve motosikleti çalarak kayıplara karışan hırsızları yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklandı. Çalınan araçlar polis ekipleri tarafından sahiplerine teslim edildi.

Konya’da Yazır Mahallesinden bir otomobil ve Aziziye Mahallesinden bir motosikletin çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı.

Olayın gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kameraları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden çok sayıda kamerayı titizlikle inceleyen Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısları tespit etti.

Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen ve 11 adet suç kaydı olan Muhammed Gündüz, 1 adet suç kaydı olan Kamil Emre Gümüşcan ve suç eşyası motosikleti satın alan A.I., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhammed Gündüz ve Kamil Emre Gümüşcan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suç eşyası satın alan A.I. hakkında da işlem başlatıldı.  

Çalınan otomobil ve motosiklet polis ekiplerince bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.