BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Hükümet konağı, 2023 Nisan’ında tamamlanması bekleniyor

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yapımı devam eden hükümet konağı binası inşaatında incelemelerde bulunarak 2023 Nisan’ında tamamlanacağını söyledi. 

27 Eylul 2022
Seydişehir Hükümet konağı, 2023 Nisan’ında tamamlanması  bekleniyor

İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, firma yetkilisinden inşaat ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tamamlandığında mimarisi ve estetiğiyle ilçeye yakışır bir konak olacağını belirtti.
1955 yılında yapılan mevcut binanın yetersiz kaldığını kaydeden Pişkin konuşmasında; “İnşaat çalışmalarının 2023 Yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. İnşallah yeni yapılacak binada birçok kurum bir arada ve daha verimli hizmet verecektir. Kızılcalar Mahallesi Milli Egemenlik üzerindeki 3925 m2 arazi üzerinde bulunan yıllardır atıl durumdaki Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü binasının olduğu yerde inşaat çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni binada rahat ve geniş bir ortamda hizmet verilecek. ‘’dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.