banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahırlı'da çiftçilere destekler sürüyor

Ahırlı'da çiftçilere destekler sürüyor 

23 Eylul 2022
Ahırlı'da çiftçilere destekler sürüyor

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi (GTHKP) kapsamında, 19-20 Eylül tarihlerinde proje bölgesinde bulunan 13 kooperatiften toplam 18 üye ve Çiftçi Destek Ekipleri temsilcilerinin katılımıyla iş planı hazırlama eğitimi gerçekleştirildi.
Eğitimde, grup çalışmalarıyla uygulamalı olarak iş planı hazırlamanın yanı sıra, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından kooperatifçilik ilkeleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı, uzaktan bağlantılarla iyi uygulama örnekleri dinlenildi.

Ayrıca finansal okur-yazarlık, değer zinciri oluşturma, markalaşma ve pazarlama ile kadının örgütlenmede yeri konularında oturumlar yapıldı. Öte yandan Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ahırlı’da düzenlenen tören ile 7 yararlanıcıya yüzde 80 hibeli Çapa Motoru-El Traktörlerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Ahırlı’da düzenlenen tören ile 7 yararlanıcıya yüzde 80 hibeli Çapa Motoru-El Traktörlerinin dağıtımı gerçekleştirildi

Törene Belediye Başkanı İsa AKGÜL, ilçe kaymakamı Alperen CELEPCİ ve ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Şükrü ÇİMEN katıldı

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147