BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Otoyolda geri giren otomobile TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul’da otoyolda geri giden otomobile TIR çarptı. Kazada Levent Karahan hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Karahan ile yaralanan Elif K'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görevli oldukları öğrenildi. 

21 Eylul 2022
Otoyolda geri giren otomobile TIR çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda, 16 Eylül'de, Edirne istikametine giden sürücü Levent Karahan idaresindeki otomobile, yolda geri giderken arkadan gelen bir TIR çarptı.

Kazada otomobilde sıkışan sürücü Levent Karahan olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve yaralanan Elif K. de hastanede tedavi altına alındı.

Yaşamını yitiren sürücü Karahan ile yaralanan Elif K'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görevli oldukları öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINCA KAYDEDİLDİ

Görüntülerde, sürücü Karahan'ın Silivri mevkisinde çıkış yapacağı sapağı kaçırınca sağ şeritte geri gitmeye başlaması, aynı yönde ilerleyen bir TIR’ın da Karahan'ın kullandığı otomobile arkadan çarpması yer aldı. Çarpmanın etkisiyle savrulup bariyerlere vuran otomobildeki sürücünün sıkışması da görüntülere yansıdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.