banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesinden Zaman, İnsan, Renk Resim Sergisi Açıldı.

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesinden Zaman, İnsan, Renk Resim Sergisi Açıldı. 

21 Eylul 2022
Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesinden Zaman, İnsan, Renk Resim Sergisi Açıldı.

          SeydişehirSeyyid Harun Anadolu Lisesi , görsel sanatlar eğitimi öğretmeni Erol KÖSE rehberliğinde , 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da, Seydişehir Hükümet Konağı önünde, öğrencilerinin yaptıkları eserlerden oluşan ‘‘ZAMAN,İNSAN,RENK’’ adlı açık hava resim sergisini açtı.Serginin21-22-23 Eylül 2022 tarihleri arasında ziyarete açık olduğu belirtildi.

       Serginin açılışını, kalabalık bir davetli topluluğu ile birlikte, Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN yaptı. Sergiye Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL ve Mülki Amirler, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileriSeydişehir halkı ve öğrenci velileri katıldı.

        Resim sergisinde,35 adet folklorik kitre bebek , 30 adet tuval üzerine akrilik boyadan oluşan toplam 65 adet eser bulunmaktadır.

        Serginin adının ‘’ZAMAN,İNSAN,RENK’’konulmasındaki amacı ise, zamanın bu güne kadar insan hayatını, kültürünü ve yaşayış biçimini hızla değiştirdiğini biliyoruz. Buna renk de katılınca aslında geçmişten buyana her şeyimizin değiştiğini göstermek istedik. Bu değişimin hayatımıza olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıdığı kararını, resim sergimizi izleyen misafirlerimize bıraktık.

          Seydişehir Seyyid Harun Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa UÇAN ,

Seyyid Harun Anadolu Lisesinin, akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerin sosyal,duyuşsal becerilerini artırmaya yönelik kültürel,sanatsal ve spor faaliyetlere de önem verdiğini ifade etti.Bu çerçevede resim sergisinin hazırlanmasında emeği geçen başta resim öğretmeni Erol Köse ‘ye  ve çalışmaya  katkı sunan öğrencilere teşekkür etti. Seydişehir halkının, resim sergimize teşriflerinden mutluluk duyacağını söyledi.


21-22-23 Eylül günleri açık olacak  serginin açılışına Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin , Belediye Başkanı Mehmet Tutal  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ,Siyasi Parti temsilcileri okul  öğrencileri ve davetliler  katıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147