BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EMNİYET KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

EMNİYET KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR 

20 Eylul 2022
EMNİYET KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

Konya Emniyeti Devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi adına kaçak sigaraya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek binlerce gümrük kaçağı ürüne el koydu.

Yapılan çalışmalar neticesinde bir şahsa ait 3 iş yeri ve bir araca operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 4 bin paket gümrük kaçağı sigara, 19 bin 200 adet boş makaron, 1.600 gram tütün, 1.000 gr. nargile tütünü, 53 Adet elektronik sigara cihazı, 2 bin paket elektronik sigara kartuşu ele geçirildi.

Yakalanan ürünlere Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu çerçevesinde el konulurken, gözaltına alınan bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.