banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Altay: “60 Bin Lise Öğrencimizi İstanbul’a Götürüyoruz”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Ecdadın İzinde” sloganıyla Konya’nın 31 ilçesindeki 60 bin 11. ve 12. sınıf öğrencisine yönelik İstanbul gezisi düzenleyeceklerini açıkladı. 

17 Eylul 2022
Başkan Altay: “60 Bin Lise Öğrencimizi İstanbul’a Götürüyoruz”

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla öğrenciler için anlamlı bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eğitim-öğretim faaliyetlerinin en iyi şekilde gerçekleşmesi, öğrencilerin milli ve manevi değerler ışığında yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak pek çok çalışma yürüttüklerini ifade etti.

“Ecdadın İzinde” sloganıyla düzenleyecekleri gezi programıyla öğrencilerin ecdat mirası tarihi eserleri yakından görmelerini ve tarihi değerleri yerinde öğrenmelerini amaçladıklarını belirten Başkan Altay, “Bu kapsamda 31 ilçemizden 11. ve 12. sınıflar olmak üzere toplamda 60 bin öğrencimizi İstanbul’a götürüyoruz. Bu gezi etkinliği sayesinde Anadolu Selçuklu başkenti Konya ile Osmanlı Devleti başkenti İstanbul arasında bir köprü oluşturarak, gençlerimize tarihi değerlerimizi yakından hissettirecek ve ecdadımızın inşa ettiği şaheserlere hep birlikte şahitlik edeceğiz.” dedi.

İstanbul gezi programı ilk öğrenci grubuna 1 Ekim’de düzenlenecek.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147