BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK 

13 Eylul 2022
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Geçtiğimiz yıl 44 öğrenciye bur imkanı sağlayan Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, lisans eğitimi gören Seydişehirli öğrencilere destek olmak amacıyla bu yıl da burs yardımında bulunmaya devam edecek.

Ailesi en az 6 aydır Seydişehir’de ikamet eden, Seydişehir’de eğitim veren liselerden mezun olmuş, lisans eğitimi almaya hak kazanmış öğrenciler ile ÖSYM Sınavlarında Türkiye’de 0,01’lik başarı dilimine giren öğrenciler için bu yıl Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından yapılacak olan burs yardımı başvuruları başladı.

Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan burs başvurularının 12 Eylül tarihinden itibaren başlayacağını ve 16 Eylül mesai bitimine kadar devam edeceğini kaydetti. 
Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin Seydişehir Mahalle Muhtarları Derneğinin kurumsal Facebook adresinde yayınlanan

https://forms.gle/GS5xHKKLmDzQ2HyL9

 Formunu doldurup online olarak başvuruda bulunabileceklerini kaydeden Karaaslan; “Başvuruların akabinde oluşturulan burs değerlendirme komisyonu, talepleri değerlendirecek ve Ekim ayından itibaren Mayıs ayına kadar 8 aylık periyot halinde burslar öğrencilere tahsis edilecek” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Seydişehirli öğrencileri gurbette de yalnız bırakmadıklarını ifade eden Dernek Başkanı Levent Karaarslan; “Dernek olarak geçtiğimiz yıl 44 öğrencimizi gurbette yalnız bırakmayarak 8 ay boyunca nakdi burs yardımında bulunduk. Yine dernek olarak yardımlaşma ve dayanışma duyguları içerisinde bu yıl ikinci defa vereceğimiz burs yardımı bizim için büyük önem taşıyor. Yayınlanan burs yardım yönetmeliğindeki şartları taşıyan öğrencilerimize Ekim ve Mayıs ayları arasında 8 ay boyunca burs yardımı verilecek. Burs başvurularını derneğimizin kurumsal Facebook adresi üzerinden yayınladığımız başvuru linkiyle birlikte toplayacağız. Aynı zamanda öğrencilerimiz istenilen belgeleri dernek binamıza da elden ulaştırabileceklerdir. Aldığımız burs talep formlarını, oluşturacağımız burs değerlendirme komisyonu ile birlikte yönetmelik çerçevesinde değerlendireceğiz ve burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin burslarını Ekim ayı itibariyle vermeye başlayacağız. Burs başvurusunda bulunmak isteyip detaylı bilgi almak isteyen tüm öğrencilerimiz, 0553 070 53 42 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabileceklerdir. Bunun yanında hafta içi her gün mesai saatleri arasında dernek binamızda görevli personellerimizden de detaylı bilgi alabileceklerdir” dedi. 

Öğrencilere verilecek olan bursların bağışlarla karşılanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Karaarslan ; “Öğrencilerimizin burslarını muhtarlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle karşılıyoruz. Bu kapsamda böylesi önemli bir hayır işinde yer almak isteyen hemşehrilerimiz, derneğimizin bağış hesabı olan Halk Bankasına ait TR34 0001 2009 5140 0016 0000 82 IBAN numaralı hesabımıza şartlı veya şartsız bağışta bulunabilirler. Şimdiden yapılan yardımların hayırlara vesile olmasını diliyor, başlatmış olduğumuz çalışmamızın öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, tüm gençlerimizin başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.