BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Piston Pimi İmalatı

Piston Pimi İmalatı 

11 Eylul 2022
Piston Pimi İmalatı

Pistonlar motorlarda görev yapan önemli elemanlardandır. İçten yanmalı motorlarda görev yapan bu elemanların imalatını YENMAK Makine üstlenmektedir. Firma 1965’te kurulmuştur. O zamandan bu zamana kadar geçen süre içerisinde kendini sürekli yenilemektedir. Piston başta olmak üzere piston pimi gibi spesifik ürünlerinde imalatını gerçekleştirmektedir. Firma 95 ülkeye üretmiş olduğu parçaları ihraç etmektedir.

Yenmak sahip olduğu pratik bilgiyi tecrübe ile birleştirerek müşterilerine sunmaktadır. Motor parçası üretimi gerçekleştiren firma birbirinden değerli mühendislere ve teknisyenlere sahiptir. Uzman kadrosu sayesinde en zor döküm işlemlerini dahi severek gerçekleştirmektedir.

İçten yanmalı motorların önemi

İçten yanmalı motorlar araçlarda kullanılması açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu motorlarda kullanılan başlıca elemanlar piston, piston pimi, segmanlar, motor gömleği, biyel ve krank mili olmaktadır. Bu parçaların imalatı da oldukça özen isteyen işlerdir. Yenmak makine üretmiş olduğu birçok farklı motor parçasını 95 ülkeye ihraç etmektedir. Yurt içerisinde ve yurt dışarısında önemli bir yere sahip olan firma alanındaki yenilikleri de takip etmektedir.

Dökümhanelerinde son teknolojik sistemlere yer veren firma inovasyon dendiğinde akla gelmektedir. Durum böyle olunca da dünyada bir marka haline gelmiştir. İçten yanmalı motorlar için üretilen parçalar sayesinde dünyanın gözü bu firmanın üzerindedir. Firma 1965 yılında Konya’da ufak bir imalathane de işlemlerine başlamıştır. Bu tarihten günümüze kadar her gün kendisini yenileyen bu firma motor parçaları söz konusu olduğunda önemli bir yere sahiptir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.