BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da görme engelli hafızın kayınbiraderleri tarafından darp edildiği iddiası

Konya’da görme engelli hafızın kayınbiraderleri tarafından darp edildiği iddiası 

08 Eylul 2022
Konya’da görme engelli hafızın kayınbiraderleri tarafından darp edildiği iddiası

Konya’da yaşayan doğuştan görme engelli emekli hafız Sebahattin Arabacı, kayınbiraderleri tarafından darp edildiğini öne sürdü. Arabacı, “Eşimi zorla hastaneye götürmek istediler. Eşim gitmek istemeyince hakarete başladılar, ardından darp ettiler” dedi.
Konya’da görme engelli hafızın kayınbiraderleri tarafından darp edildiği iddiası

Konya Haber: Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya’da yaşayan doğuştan görme engelli emekli hafız Sebahattin Arabacı (62), yıllarca İstanbul'da sokak çocuklarına din eğitimi verdikten sonra emekli olup, memleketi Konya'ya yerleşti.

KONYA’DA HAYATI KABUSA DÖNDÜ

Eşi ve çocukları ile mutlu bir evliliği olan Arabacı'nın hayatı kabusa döndü. Arabacı, bir hafta önce evine gelen iki kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından hakaretlere uğrayıp, şiddete maruz kaldı.

Çocuklarının ve eşinin yanında şiddet gören Arabacı, darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek şikayette bulundu.

konyada-gorme-engelli-hafiz-kayinbiraderleri-tarafindan-darp-edildi.jpg

“GÖZLERİM GÖRMEDİĞİ İÇİN KENDİMİ KORUYAMADIM”

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Sebahattin Arabacı şunları söyledi:

"Evde otururken kayınbiraderlerim ve kayınvalidem geldi. Eşimi zorla hastaneye götürmek istediler. Ancak eşim gitmek istemediğini söyledikçe zorlamaya başladılar. Daha sonra hakaretlere başladılar. Kayınbiraderim boğazımı sıkıp beni koridora kadar sürükledi. Duvara vurdu. Gözlerim görmediği için kendimi koruyamadım. Eşimin çocuklarımın yanında dayak attılar. Oturup, dinlendikten sonra tekrar saldırdılar. Beni öldüreceklerini düşündüm. Çocuklarım 'babama vurma' diye bağırıyordu. Daha öncede İstanbul'da ve burada iki kez daha saldırı girişiminde bulunmuşlardı. Bu olay öldürmeye teşebbüstür. Artık cezalarını çeksinler. Şikayetçiyim" dedi.

Sebahattin Arabacı'nın şikayeti üzerine kayınbiraderler Halil İbrahim K., Raşit K. ile kayınvalide Gülfidan K'nin ifadesi alındı. Savcılığın başlattığı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

konyada-gorme-engelli-hafiz-kayinbiraderleri-tarafindan-darp-edildi-001.jpg

Kaynak:SABAH    
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.