BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE KÜTÜPHANE İNŞAATI TEKRAR BAŞLADI

Seydişehir İçe Kütüphanesinin yeni binasının yarım kalan inşaatına çalışmalar yeniden başladı. 

06 Eylul 2022
SEYDİŞEHİRDE KÜTÜPHANE İNŞAATI TEKRAR BAŞLADI

2018 yılında iş adamı Osman Nuri Bakırcı tarafından hayrına inşaatına başlanan çeşitli nedenlerden dolayı yapımına ara verilen Seydişehir İlçe Kütüphanesinde çalışmalar yeniden başladı.

 Seydişehir Kaymakamı Deniz   Pişkin  ve Ak Parti İlçe  Başkanı Kemalettin Atalayın   Kültür ve Turizm Bakan danışmanı Sayın Hayri Çavuşoğlu ile   yapılan görüşmeler  sonucu  yarım kalan inşaatın tekrar  başladığını öğrenildi.

 Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalayın   Seydisehirhabere  yaptığı açıklamada   Kültür ve Turizm Bakan danışmanı  Sayın Hayri Çavuşoğluna Kütüphane inşaatının   tekrar başlaması ve  en kısa  zamanda   bitirilmesi noktasında  verdiği  destekten dolayı  kendine  çok teşekkür ediyoruz.  İnşaatın 2022 yılı sonunda bitirilerek teslim edilecek inşallah “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.