BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon:13 Kişi Tutuklandı

Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon:13 Kişi Tutuklandı 

06 Eylul 2022
Konya’da Zehir Tacirlerine Operasyon:13 Kişi Tutuklandı

Konya Emniyeti zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalar neticesinde uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcıları için harekete geçti. 

Gençleri uyuşturucu batağına çekmek için fırsat kollayan tacirleri, yaptığı kapsamlı bir çalışma sonucu tespit eden ekipler, uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 60 farklı olayda, toplam 69 şahsa işlem yaptı.  

Düzenlenen operasyonda 713 gr esrar, 1200 gr eroin, 15,820 adet uyuşturucu hap maddesi, 9.590 adet sentetik ecza maddesi ile bir miktar metamfetamin, 7 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 130 bin TL suç geliri paraya da ekiplerce el konuldu. 

Ayrıca uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 60 farklı olaya karıştığı belirlenen toplam 69 şahsa yapılan işlemler sonucu, şahıslardan 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 7 şüpheli şahıs adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken 2 şahsın işlemlerinin devam ettiği, 47 şahsın ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bilgisi edinildi.

Öte yandan haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan yakalama kararı bulunan 6 şüpheli şahsın da operasyon dahilinde ekipler tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.