BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da enişte kayın kavgası ölümle bitti

Olay Konya – Ereğli Karayolunun 5’inci kilometresinde meydana gelmişti. 

30 Ağustos 2022
Konya’da enişte   kayın  kavgası ölümle bitti

İddiaya göre; Ertuğrul Günlü, 3 çocuğunun annesi Dilek Günlü’ye şiddet uyguladı. Dilek Günlü’nün şiddete uğradığını öğrenen amca çocukları Engin Baktemur ve İlhami Baktemur, enişteleri Ertuğrul Günlü’nün trafikte araçla önünü kesmişti.
Dilek Günlü’nün akrabaları Engin Baktemur ve İlhami Baktemur, enişteleri Ertuğrul Günlü’ye ‘kardeşimizi niye dövdün’ diyerek tepki göstermiş, ardından dünürler arasında bu sebepten silahlı ve bıçaklı kavga çıkmıştı.

Dilek Günlü’nün şiddete uğramasını kabul etmeyerek enişteleri Ertuğrul Günlü’ye tepki gösteren dünürler, Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmıştı. Silahla vurulan Engin Baktemur, yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. Engin Baktemur, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. İlhami Baktemur’un ise Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam ediyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri yürüttüğü soruşturmada enişte Ertuğrul Günlü, Doğan Günlü, Halil Günlü, Emrah Günlü ve İbrahim Günlü’yü gözaltına aldı.
‘Kasten Öldürme’ suçundan adliyeye sevk edilen 5 kişiden enişte Ertuğrul Günlü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi ise mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.