banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ’NDEN PARKLARDA HUZUR DENETİMİ

KONYA EMNİYETİ’NDEN PARKLARDA HUZUR DENETİMİ 

29 Ağustos 2022
KONYA EMNİYETİ’NDEN PARKLARDA HUZUR DENETİMİ

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Merkez ilçelerde yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla çocukların ve gençlerin okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmeleri ve çevre halkının “Huzur ve Güven” ortamını korumak için parklarda ve okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü “Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesini benimseyerek suçun işlenmeden önce suçluları caydırarak önüne geçmek için denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. 

PARKLAR VE OKUL ÇEVRELERİ DENETLENDİ

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, gençlerin ve vatandaşların özellikle başta uyuşturucu maddeler ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, öğrencilerin yeni eğitim ve öğretimin yılında güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürülebilmeleri amaçlandı.

Parklar, okul çevreleri ve faaliyet gösteren yakın çevredeki umuma açık yerler ve bu alanların gidiş-geliş istikametinde denetimler yapıldı. Denetimlerde toplam 480 kişi ve 130 araç sorgulandı. 

“DENETİMLER DEVAM EDECEK”

Denetimlerine hafta sonu boyunca devam eden Emniyet yetkilileri, bu denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini bildirdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147