BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

30 AĞUSTOS’TA TRAFİĞE ÇIKACAKLAR DİKKAT! BU YOLLAR KAPANACAK

30 AĞUSTOS’TA TRAFİĞE ÇIKACAKLAR DİKKAT! BU YOLLAR KAPANACAK 

29 Ağustos 2022
30 AĞUSTOS’TA TRAFİĞE ÇIKACAKLAR DİKKAT! BU YOLLAR KAPANACAK

Konya Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Saat 07:30 İtibariyle Konya ili genelinde kısmen trafiğe kapanacak yolları duyurdu.
                            
Konya İl Emniyet Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bazı yolların kapatılacağını duyurdu. Trafiğe çıkacak vatandaşların mağdur olmamaları için verilen güzergahlara özel araçları ile gitmemeleri konusunda uyardı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞLARI UYARDI!

Saat 09.00'da başlayacak olan Çelenk Sunma tedbirinde ve akabindeki programda Millet Caddesi Hava Hastanesi Kavşağı ile Öğretmen Evleri Kavşağı arası Gar Kavşağı İle Anıt Kavşağı arası (Feritpaşa Caddesi) trafiğe kısmen kapalı olacak.
                          
Çelenk sunum programından sonra başlayacak olan bisiklet sürüş etkinliğinde:
Anıt civarı Ferit paşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Ankara Caddesi (Alaaddin Tepesi ile Emniyet Kavşağı arası) Kültürpark otobüs durakları, Abdul Ezel Paşa Caddesi, Sultan Cem Caddesi ve Amber Reis Caddesi trafiğe kapalı olacak.

Emniyet yetkilileri, yukarıdaki güzergahların 07:30 -11:00 saatleri arasında ve akşam saat 20.00'de de Fener Alayı Yürüyüşü sebebiyle Camlı Köşk ile Anıt Kavşağı arasında bulunan Atatürk Caddesi güzergahının 19:30-21:00 saatleri arasında kapalı olacağından vatandaşların mağdur olmamaları için alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.