BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

POLİSİN DURDURDUĞU ARAÇTAN 2.100 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI

POLİSİN DURDURDUĞU ARAÇTAN 2.100 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI 

26 Ağustos 2022
POLİSİN DURDURDUĞU ARAÇTAN 2.100 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ÇIKTI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uygulama noktasında şüphe üzerine durdurduğu araçta 2.100 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ankara Yolu üzerinde uygulama noktasında şüphe üzerine bir minibüsü durdurdu.

Polis Ekiplerince minibüste yapılan aramada minibüsün arka kısmına yerleştirilen deponun içerisinde piyasa değeri yaklaşık olarak 42.000 TL olan 2.1 ton gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.