BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İmam Hatiplileri hedef alan Gülşen'e tepkiler çığ gibi! Soruşturma başlatıldı

Şarkıcı Gülşen'e İmam Hatip Liselilere yönelik 'sapıklığı oradan geliyor' sözlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı 

25 Ağustos 2022
İmam Hatiplileri hedef alan Gülşen'e tepkiler çığ gibi! Soruşturma başlatıldı

Şarkıcı Gülşen'e İmam Hatip Liselilere yönelik 'sapıklığı oradan geliyor' sözlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı


Şarkıcı Gülşen'in konserinde imam hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden oldu. Gülşen'e İmam Hatip Liselilere yönelik söylediği sözlerden dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gülşen'in tepkilere neden olan bir görüntüsü daha sosyal medyaya düştü.

Uzun bir süredir garip kıyafetleri ile gündem olan ve bir konserinde LGBT bayrağı açan 46 yaşındaki Gülşen, bu sefer Nisan ayında verdiği konserinde imam hatipliler hakkında kullandığı sözler ile tepki topladı.

Sosyal medya kullanıcıları ve imam hatipliler paylaşımlarıyla Gülşen'e tepki yağdırdı. Hedef gösterilen İmam Hatipliler maddi ve manevi tazminat davası açmak için hazırlanıyor.


"İmam hatipte okumuş sapıklığı oradan geliyor"
Gülşen sahnede, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" diyerek hedef gösteren bir ifade kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca şarkıcı Gülşen'in sahnede İmam Hatip Liselilere yönelik söylediği sözlerinden dolayı resen soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık, şarkıcı Gülşen'in konser verdiği sırada sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği bu sözlerden dolayı TCK'nin 216. maddesi kapsamında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmasına karar verdi.


Başsavcılıkça, şarkıcı Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı da verildi.

Şarkıcı Gülşen'in Çağlayan Adliyesine gelerek ifade vereceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.