banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYETİ HIRSIZLARA GEÇİT VERMEDİ

KONYA EMNİYETİ HIRSIZLARA GEÇİT VERMEDİ 

24 Ağustos 2022
KONYA EMNİYETİ HIRSIZLARA GEÇİT VERMEDİ

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda 3 ayrı evden toplamda yaklaşık 250 bin liralık hırsızlık yapan 5 şahıs yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahısların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda özveriyle çalışan Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Son günlerde 3 ayrı evden toplamda 250 bin liralık para ve değerli eşyanın çalınması üzerine titizlikle çalışan Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızlara nefes aldırmadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızlık yapılan evlerdeki tüm detayları, sokak ve güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları tek tek tespit etti.

Aydoğdu Mahallesinde 12 bin liralık Televizyon çalan 2 şahıs, Mehmet Akif Mahallesinde 30 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şahıs ve Sancak Mahallesinde 200 bin liralık para ve altın çalan 1 şahıs polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan şahıslardan geri alınan yaklaşık 200 bin lira değerinde para ve altın  sahibine teslim edildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olan Oktay Y., Ahmet Ö., Mustafa Ö., Furkan B. Ve Mehmet A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Suç eşyası satın aldıkları tespit edilen Halil E. ve Satılmış K. hakkında da işlem başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147