BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de aile sağlığı merkezi ile 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun temeli atıldı

 

23 Ağustos 2022
Seydişehir'de aile sağlığı merkezi ile 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun temeli atıldı

- Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü  hayırsever bir işadamı tarafından imzalanan protokolle Bozkır Yolu Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde, 2 bin 500 metrekarelik alanda yapımına başlanan sağlık merkeziyle 112 Acil Sağlık İstasyonu, vatandaşın hizmetine sunulacak.

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, sağlık alanında Konya ve ilçelerine yakışır bir şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Adem Bebek tarafından yapılan duayla temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene, Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Konya Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Ahmet Ergin davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.