BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SAMSUNDA İMAM VE ÖĞRETMEN PİKNİK İÇİN GİTTİKLERİ GÖLETTE BOĞULDU

SAMSUNDA İMAM VE ÖĞRETMEN PİKNİK İÇİN GİTTİKLERİ GÖLETTE BOĞULDU 

21 Ağustos 2022
SAMSUNDA İMAM VE ÖĞRETMEN  PİKNİK İÇİN GİTTİKLERİ  GÖLETTE BOĞULDU

Samsun'da piknik yapmaya gittikleri gölette yüzerken gözden kaybolan imam Mustafa Balcı'yı kurtarmak isteyen öğretmen kayın biraderi Ahmet Ceylan da boğularak hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından kurtarılan Hanife Balcı ise hastaneye kaldırıldı


Samsun Çamalan Mahallesindeki gölette facia yaşandı. Piknik yapmaya gittikleri gölette yüzerken boğulma tehlikesi geçiren imamı kurtarmak isteyen öğretmen kayın biraderi onunla birlikte boğularak yaşamını yitirdi. Vatandaşlar tarafından kurtarılan imanın eşi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Samsun'un Canik ilçesi Çamalan Mahallesi Tahtaçılar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesinde imam olarak görev yaptığı öğrenilen Mustafa Balcı (38) eşi Hanife Balcı (35) ve Gümüşhane'de Türkçe öğretmeni olan kayın biraderi Ahmet Ceylan (28) ile birlikte piknik yapmaya gitti. Çakıl ocağının oluşturduğu gölet kenarına giden aile burada piknik yapıp gölette balık tutmaya başladı.


GÖLETE ATLAYIP KURTARMAK İSTEDİLER

İmam Mustafa Balcı serinlemek için gölete girdi ve yüzmeye başladı. Bir süre sonra boğulma tehlikesi geçiren Mustafa Balcı'yı gören eşi Hanife Balcı ve kayın biraderi Ahmet Ceylan gölete atlayıp yardım etmek istedi. Mustafa Balcı, Hanife Balcı ve Ahmet Ceylan gölette kayboldu.

VATANDAŞLAR İMDADA YETİŞTİ

Ailenin yardımına vatandaşlar yetişti. Vatandaşlar önce Hanife Balcı'yı ardından da imam Mustafa Balcı ve öğretmen Ahmet Ceylan'ı göletten çıkardı. Baygın halde ambulansla iki ayrı özel hastaneye kaldırılan Mustafa Balcı ile Ahmet Ceylan hayatlarını kaybetti. Hanife Balcı ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Hanife Balcı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Gölettekilerin yardımına koşarak sudan çıkartan mahalle sakinlerinden Fatih Çelik, "Köyden duyum aldık. Koşarak geldik. Yarım saat geçtiğini duyduk. Sonra ipleri belimize bağlayarak suyun içine girdik. Arkadaşların da yardımıyla suyun dibinden çektik aldık. Çıkarttık ama yüzleri mosmordu. Biz elimizden geleni yaptık" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.