BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MGV ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Üniversiteye gidecek gençlere çağrı “Bekleriz kardeşim”

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından MGV ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan, üniversite hayalini gerçekleştirenleri tebrik ederek, çağrıda bulundu. 

17 Ağustos 2022
MGV ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan, Üniversiteye   gidecek gençlere çağrı “Bekleriz kardeşim”

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, YSK yerleştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra üniversitelere yeni yerleşen öğrencileri tebrik ederken bir de çağrıda bulundu. Yarım asırdır olduğu gibi bu süreçte de Millî Gençlik-Anadolu Gençlik’in üniversite serüveninde gençlerin yanında olduğuna dikkat çeken Turhan, “Temiz mekânlar, helalinden sofralar, kalbi güzel dostlar ve Yeni Bir Dünya’nın heyecanını teklif ediyoruz” dedi.

 

TURHAN: “MGV-AGD SENİNLE”

Milyonlarca gencin heyecanla beklediği üniversite yerleştirme sonuçları önceki gün açıklandı. Gençler hayalini kurduğu bölümleri kazanmanın mutluluğunu yaşarken, şimdi de barınma sorunu ile karşı karşıya. Yıllardır gençlerin her anında yanında olan ve destek veren Anadolu Gençlik Derneği’nin Genel Başkanı Salih Turhan, sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. “Yarım asır olduğu gibi bu süreçte de Millî Gençlik - Anadolu Gençlik, üniversite serüveninde seninle!” diyen Turhan, şunları kaydetti: “Gençlerimize lüks ev ve yurt vaadinde değiliz. Ancak temiz mekânlar, helalinden sofralar, kalbi güzel dostlar ve Yeni Bir Dünya’nın heyecanını teklif ediyoruz. Bekleriz kardeşim.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.