BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Trafik kazasında yaralanan 19 yaşındaki gence Başarılı bir ameliyat yapıldı

Seydişehir Devlet Hastanesinde Trafik kazasında yaralanan 19 yaşındaki gence Başarılı bir ameliyat yapıldı 

12 Ağustos 2022
Seydişehir'de Trafik kazasında   yaralanan 19 yaşındaki  gence   Başarılı  bir ameliyat  yapıldı

Hastanenin Sosyal Medya  hesabın  yapılan açıklamada "Trafik kazası sonucu 112 ekipleri tarafından yaralı olarak hastanemize getirilen ve acil servisimizde yapılan ilk muayene ve tetkikler sonucunda dalak yırtığı tespit edilip hayati tehlikesi bulunan 19 Yaşındaki Can Ahmet K., genel cerrahi uzmanımız Op.Dr. Muhammet Ali Aydemir ve anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanımız Dr.Mesut Öz tarafından acil ameliyata alınarak başarılı bir şekilde ameliyat edildi. Yapılan operasyon hakkında bilgi veren Op.Dr. Aydemir, 'Hastamız trafik kazası sonrası dalak travması ile acil servise gelmişti. Buna bağlı ciddi kan kaybı gelişen ve genel durumu bozulan hastamıza hastane imkanlarının da elvermesi sayesinde acil splenektomi uygulama kararı verdik ve başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdik. Hastamıza acil şifalar diliyorum' dedi.

Uzm. Dr. Aydemir'e ve Uzm.Dr. Öz'e teşekkür eden hasta Can Ahmet K. 'İlçemizde böyle özellikli bir ameliyatın yapılabiliyor olması çok güzel bir durum. Eğer doktorlarımız beni acil ameliyata almasaydı bugün hayatta olmayabilirdim. Bu nedenle hem kendilerine hem de ameliyathane ve cerrahi servis personeline emekleri için teşekkür ediyorum' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.