BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Valiliği duyurdu! 19 Ağustos'a kadar yasak

Konya Valiliği, 5. İslami Dayanışma Oyunları nedeniyle 19 Ağustos'a kadar il merkezi ve ilçelerde İl Emniyet Müdürlüğü birimleri haricinde İnsansız Hava Araçları (Drone) uçuşlarının yasaklandığını duyurdu. 

09 Ağustos 2022
Konya Valiliği duyurdu! 19 Ağustos'a kadar yasak

9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunlarının açılışı, bugün Konya’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak açılış programına dünyanın dört bir yanından konuklar katılacak.

KONYA’DA İHA UÇUŞLARI YASAKLANDI

Valilikten yapılan yazılı açıklama ise şöyle:

“9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek "Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları" esnasında alınacak emniyet tedbirlerinde herhangi bir güvenlik zaafiyetine sebebiyet verilmemesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü birimleri haricinde İnsansız Hava Araçları (Drone) ile yapılacak olan her türlü uçuş; 5542 Sayılı İl İdaresi Kanunu 11/C maddesi hükümlerine göre il merkez ilçelerimizde 08.08.2022 tarihinden 19.08.2022 tarinine kadar olan süre içerisinde yasaklanmıştır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.