banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN HUZUR DENETİMİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımlarıyla 73 ekip, 200 personelle Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde "Huzur Denetimi" yapıldı. 

08 Ağustos 2022
KONYA POLİSİNDEN HUZUR DENETİMİ

Polis ekiplerince il genelinde farklı noktalarda sabit ve hareketli uygulamalar ile denetimler gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda 11 iş yeri denetlenirken, 587 araç ve 1.496 şahıs sorgusu yapıldı.

Şok uygulamalar ile şüpheli görülen bir çok araç ve şahsın aramasında 30 kilogram gümrük kaçağı tütün, 20.000 adet kaçak Makaron, 67 adet sentetik ecza maddesi ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile bir adet ruhsatsız tüfek ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan toplam 6 şahıs yakalandı.

Umuma açık iş yerleri denetimlerinde, iş yerlerinde çalışan ve kimlik bildiriminde bulunamayan 47 şahsa "Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefetten" 6 iş yerine kapalı alandan tütün mamülleri (sigara) tüketiminden işlem yapılırken, ruhsatsız faaliyet gösteren 2 iş yeri faaliyetten men edildi. Ayrıca; 5 iş yeri zabıta ekiplerince mühür bozmaktan tekrar mühürlenirken, iş yeri sorumluları hakkında "Mühür Bozma Suçundan" adli işlem başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147