BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON: 65 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün il merkezinde yaptığı büyük operasyonda çeşitli suçlardan 306 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 65 kişi yakalandı. 

06 Ağustos 2022
KONYA POLİSİNDEN BÜYÜK OPERASYON: 65 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği koordinesinde Konya il merkezinde 40 ekip ve 120 personel ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyonu gerçekleşti.

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda: hırsızlık, kasten yaralama, kasten öldürme, silahla tehdit, şantaj, yağma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş toplamda 306 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 65 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

TOPLAMDA 306 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 55 ŞAHIS CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 65 şahıstan 55’i cezaevine gönderilirken 10 şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.