banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de kurşun atış müsabakaları atış tutkunlarını buluşturdu

Konya'nın Beyşehir ilçesi Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel 7. Geleneksel Tek Kurşun Atış müsabakaları atış tutkunlarını buluşturdu 

02 Ağustos 2022
Beyşehir'de  kurşun atış müsabakaları atış tutkunlarını buluşturdu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen geleneksel tek kurşun atış müsabakalarında atış tutkunları buluştu.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Tek Kurşun Atış müsabakaları sona erdi. Huğlu Mahallesi Atış Poligonunda gerçekleştirilen ve 45 ilden çok sayıda atış tutkununun katıldığı yarışlarda farklı kategorilerde atış müsabakaları yapıldı. Dereceye giren atıcılara ise çeşitli ödüller verildi. Yarışmada, 52 metre sabit hedef, 37 metre pet şişe atışı, 35 metre hareketli domuz atışı, 35 metre bayanlar sabit atışı, 35 metre çocuklara havalı tüfek atışı, 30 metre tavşan atışı, 80 metre gong atışı, 80 metre süper final atışları gerçekleştirildi.


Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, "Huğlu, kendine yakışanın en iyisini yaptı. Türkiye'nin 45 ilinden ve bölgenin her yerinden gelen atış tutkunlarının katıldığı geleneksel yarışımıza Huğlu bir kez daha ev sahipliği yaptı" dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147