BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR MESLEKİ TEKNİK LİSESİNE, ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. DONATIM DESTEĞİ

SEYDİŞEHİR MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİNE YAPILAN PROTOKOL SONRASI , ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. DONATIM DESTEĞİ YAPILDI 

01 Ağustos 2022
SEYDİŞEHİR MESLEKİ TEKNİK LİSESİNE, ETİ ALÜMİNYUM A.Ş. DONATIM DESTEĞİ

Protokol kapsamında yürütülen çalışmalarda, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Eti Alüminyum A.Ş. nin  makine teçhizat desteği devam ediyor. Torna ve Freze tezgahlarının, Makine Teknolojisi alanı atölyesine kurulumu tamamlandı.


Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, yürürlükte olan protokol ile Eti Alüminyum A.Ş. nin okulumuza olan güçlü desteğini görüyoruz. Başarılı öğrencilerimize karşılıksız burs ile istihdam konusunda öncelik veriliyor. Ayrıca okulumuza; donatım, makina teçhizat konusunda güçlü yatırımlar yapılıyor.  Mesleki eğitime verdikleri destek için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum, dedi. 


Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki olumlu değişimlerin, öğrenci kayıtlarına da yansıdığı, bu yıl çok sayıda öğrencinin okula kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.