BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Bisikletçiler Ordu Bisiklet Festivaline katıldı

Ordu'da, 26 ilden 200'ü aşkın bisiklet tutkununun katıldığı Ordu Bisiklet Festivaline yapıldı. 

31 Temmuz 2022
Seydişehirli Bisikletçiler Ordu Bisiklet Festivaline katıldı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, üç gün süren festival, Ordu Büyükşehir Belediyesi, TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon Komitesi, Eşpedal Derneği ve Ordu Bisiklet Safari Grubu iş birliğinde düzenlendi. Seydişehirden Süleyman Kılınç  Mustafa Göncü , Ömer Aydoğdu , Ali Akış , Murat Sakallı .Hacı Hasan Yıldız  Katıldı

Seydişehir Ekibi  daha  önceki dönemde  Seydişehir Kaymakamlığı  yapan  ve Şu an ordu valisi  olan Tuncay Soneli  makamında  ziyaret  etti. Bir süre   Vali Tuncay Sonelle sohbet eden grup hatıra  fotoğrafı çektirip festivale katılmak üzere kamp alanına   gitti.

Bu yıl ilki düzenlenen festivale, 26 ilden 30'u tandem bisiklet olmak üzere 200'ü aşkın bisiklet tutkunu katıldı. Festival süresince kentin tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek olan bisiklet tutkunları, Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı'nda toplandı.

Bisiklet tutkunları, festival süresince Çambaşı Yaylası, Topçam ve Boztepe güzergahında sürüş yapacak, kentin güzelliklerini görme fırsatı buldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.