banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hemşerimiz Abdullah Yasir Şahin Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne, Abdullah Yasir Şahin getirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yer aldı 

28 Temmuz 2022
Hemşerimiz Abdullah Yasir Şahin Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne  atandı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne, Abdullah Yasir Şahin getirildi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI İLE ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI'NDA ATAMALAR

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı müdürlüklere ilişkin yayımlanan atama kararlarına göre, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğü'ne Yasemin Girici, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'ne Ömer Karademir, Muhasebat Genel Müdürlüğü'ne Serkan Yüceer, Risk Analizi Genel Müdürlüğü'ne Fatih Mehmet Bal, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Kemalettin Işık ve Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Ali Köse atandı.

Abdullah Yasir Şahin Kimdir?

Konya’nın Seydişehir İlçesinde  1963 yılında doğan Abdullah Yasir Şahin, 1982’de İstanbul İmam-Hatip Lisesinden ve 1988’de Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni bölümünden mezun olmuş, devamında da 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Tarih Bölümünü bitirmiştir.

2000 ila 2004 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sağlık A.Ş. Genel Müdürlüğü yapan Abdullah Yasir Şahin, 2005 ila 2010 yıllarında TMSF hesabına Şevket Demirel Şirketleri Tarım ve Gıda grubu ile, Hayyam Gariboğlu Şirketleri; Ak Nişasta ve Hidrojen Peroksit’te Kayyum Genel Müdürlüklük görevlerinde bulunmuş, akabinde de 2010 yılında kurucu olduğu İBB İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğünden ile HAVAİST Taşımacılık şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Abdullah Yasir Şahin, 2019-Ekim döneminde atandığı Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü görevini 2021-Haziran dönemi itibariyle hâlihazırda  sürdürmektedir.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147