BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AKARYAKIT HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

AKARYAKIT HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI 

26 Temmuz 2022
AKARYAKIT HIRSIZLARI POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Meram İlçesi Kozağaç Mahallesinde bulunan hafriyat şirketine ait otoparkta bulunan kepçe, çekici ve kamyonlardan binlerce litre akaryakıt çalarak kayıplara karışan 3 şüpheli, Asayiş ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Kozağaç Mahallesinde etrafı telle çevrili otoparkta bulunan toplam 5 araçtan depo kapaklarını kırmak suretiyle akaryakıt hırsızlığı yaşandı.

İş yeri sahibi A.G.’nin ihbarı üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri gelerek inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelilerinin yakalanmamak için iş yerine ait ofisin kapısını kırarak kamera kayıt cihazını da çaldıkları tespit edildi. 

İş yeri çevresinde yapılan kamera incelemelerinde hırsızlık şüphelisi 3 zanlının gece geç saatlerde iş yerine bir minibüs ile geldikleri, soygunu gerçekleştirdikten sonra sabaha karşı saat 4 sıralarında iş yerinin otoparkında bulunan bir kamyonete çaldıkları 2 bin litre akaryakıtı yükleyerek kamyonetin kasasında bulunan 3 akü ile olay yerinden uzaklaştıkları ve birkaç saat sonra kamyonetin kasasını boşaltılmış şekilde geri getirerek iş yerinin otoparkına bıraktıkları görüldü. 

Şüphelilerin olay yerine geldikleri minibüsten yola çıkan ekipler, olaydan kısa süre sonra hırsızlık şüphelisi 3 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüphelilerden 1’i serbest bırakılırken 2 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan 700 litre akaryakıt ve 2 akü de Horozluhan Mahallesindeki bir adreste ele geçirilerek iş yeri sahibine tespit edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.