BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mersin İş Hukuku Avukatlık Bürosu

Medeni hukukun parçasını oluşturan iş hukuku, toplumun her kesimini ilgilendiren hukuk koludur. Ayrıntılı ve karışık kapsamından dolayı iş avukatı ile hukuka uygun olarak çalışmaların yapılması, gayrimenkul hukukunun amacını oluşturmaktadır. 

25 Temmuz 2022
Mersin İş Hukuku Avukatlık Bürosu

Medeni hukukun parçasını oluşturan iş hukuku, toplumun her kesimini ilgilendiren hukuk koludur. Ayrıntılı ve karışık kapsamından dolayı iş avukatı ile hukuka uygun olarak çalışmaların yapılması, gayrimenkul hukukunun amacını oluşturmaktadır.

İş hukukunda ortaya çıkan anlaşmazlıkların, kişiler arasında çözülemeyen yargıya taşınması ile hukuki destek alabilmek çok önemlidir. Anlaşmazlıklar neticesinde yargıya taşınması durumunda taraflar yüksek mahkeme giderleriyle karşılaşarak hak ihlaline uğrayabilirler.
Olumsuz durumların yaşanmaması için alanında deneyimli Mersin iş hukuku avukatı ile çalışmanın önemi burada devreye girer.

Detaylı ve karmaşık hukuk dalı olduğundan alınacak avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetinin deneyimli avukatlardan alınması gerekir. Boşanma hukuku en başta olmak üzere diğer hukuk dalları ile yakından ilişkisi olan gayrimenkul hukuku için Tunç Sudi Tol avukatlık bürosu olarak her türlü hizmet sağlamakta ve gerekli dava sürecinde müvekkillerimizi korumak ve savunmak için var olan gücümüzle çalışmaktayız.

İş Davalarında Avukatların Önemi ve İşlevi

Avukat tutmanın zorunlu olmadığı bu davada, kişi haklarını kendisi savunur ve korur ancak iş avukatı ile çalışılarak avukatın deneyimi ile mevzuatın en ince noktasına kadar öğrenilir ve davanın olumsuz olarak neticelenmesi ihtimali minimuma indirilmektedir. İş hukuku derin ve detaylı olduğundan zaman ve para kayıplarının önüne geçebilmek için hukuki destek alınmalı ve alanında deneyimli bir Mersin iş avukatı ile sürecin yürütülmesi çok önemlidir. Mersin avukatlık bürosu olarak iş hukuku alanında verilen hizmetler;

  • Kıdem Tazminatı
  • İhbar Tazminatı
  • Fazla Mesai Ücreti
  • Yıllık İzin Ücreti
  • Ulusal Bayram Genel Tatil Ücreti
  • Ücret Alacağı
  • Hafta Tatili Ücreti
  • Asgari Geçim İndirimi
  • Kötü Niyet Tazminatı
  • İş Kazası Meslek Hastalığı Tazminatı

Tunç Sudi Tol Mersin İş Avukatları Ekibi

Mersin’de faaliyetini sürdüren Mersin iş avukatlık bürosu kadromuz müvekkillerinin iş hukuku işlemlerinin her türlü aşamasında avukatlık, arabuluculuk, ve danışmanlık hizmeti sağlar. Uzman iş avukatı olarak size çözüm sağlayan büromuz, sorunlarınızı ayrıntısına kadar dinleyip, buna yönelik çözümler getirmektedir. Uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Tunç Sudi Tol Mersin iş avukatları için avukat ekibimizle iletişim kurabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.