BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BEKÇİYİ VURARAK KAÇAN ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI

Konya'da silahlı çatışma ihbarı üzerine olay yerine giden Çarşı ve Mahalle Bekçilerine ateş ederek bir bekçiyi göğsünden vuran şahıs polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. 

14 Temmuz 2022
BEKÇİYİ VURARAK KAÇAN ŞAHIS KISA SÜREDE YAKALANDI

 

Olay 13 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30 sıralarında Fetih Mahallesi'nde yaşandı. 112'ye silahlı çatışma ihbarı gelmesi üzerine olan yerinin yakınında olan Çarşı ve Mahalle Bekçileri olaya müdahale ettikleri esnada bir şahıs, bekçilere ateş açarak bir bekçiyi göğsünden vurdu. 

Olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri Çarşı ve Mahalle Bekçisini göğsünden vuran ve birçok suç kaydı olan Merdan Çelik'i (23) suç aleti silahla birlikte kısa sürede yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Merdan Çelik, kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavisi devam eden Çarşı ve Mahalle Bekçisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.