banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kollarından Bayram Mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın Kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

08 Temmuz 2022
AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kollarından  Bayram Mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, paylaşmanın ve yakınlaşmanın zirveye çıktığı bir bayram yaşanması temennisinde bulundu.
Başkan Aydın, “Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi duygularımızı geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’na  millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en samimi şekilde hissetmemize vesile olan bu anlamlı günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni eder, Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, nice bayramlara sağlık içerisinde erişmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147