BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akaryakıtta indirim sevinci uzun sürmedi! Motorine zam geliyor

Akaryakıtta motorine yapılan 2 lira 10 kuruşluk indirimin ardından bu sefer zam kararı çıktı. Brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar nedeniyle motorine Cumartesi gününden geçerli olmak üzere 81 kuruş zam yapılması bekleniyor. Benzin fiyatlarından ise bir değişiklik beklenmiyor. 

08 Temmuz 2022
Akaryakıtta indirim sevinci uzun sürmedi! Motorine zam geliyor

Brent petrolün varil fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarında değişikliklere sebep oluyor. Geçtiğimiz günlerde 100 doların altına inen brent petrolün varil fiyatı dün tekrar yükselmeye başladı. 105 dolar sınırını aşan brent petroldeki yükseliş akaryakıtta zam olarak geri döndü.

MOTORİNE 81 KURUŞLUK ZAM GELİYOR
Cuma gününden itibaren geçerlik olmak üzerine motorin grubuna yapılan 2 lira 10 kuruşluk indirimin ardından bu sefer zam haberi geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere motorine 81 kuruşluk zam yapılması bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.