BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Trabzonspor’un Yıldızı Edin Visca’dan Trezeguet ve Gündeme Dair Açıklamalar Geldi

 

06 Temmuz 2022
Trabzonspor’un Yıldızı Edin Visca’dan Trezeguet ve Gündeme Dair Açıklamalar Geldi

Ülkemizde çok uzun süredir forma giyen ve ağırlıklı olarak Medipol Başakşehir’de bulunan Visca, geçtiğimiz sezon Trabzonsporla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a transfer olan Visca, devre arasında takıma katılmış olsa da son derece büyük katkılar sağlayarak, Trabzonspor’un şampiyonluk yürüyüşünde etkili isimlerden biri olmuştu.

 

Visca’nın Başakşehir’de göstermiş olduğu bu denli başarılı performans ve devre arasında Trabzonspor’a katılarak yakaladığı başarılar ise Avrupa’da dikkat çeken oyunculardan biri haline gelmesine neden oldu. 2022 - 2023 Parimatch sezonunda ise yıldız futbolcunun belirli takımlara transfer olacağı ve aynı zamanda Trabzonspor’a Visca için yüksek tekliflerin geldiği de söylentiler arasında yer alıyordu.

 

Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un Trezeguet transferini duyurması, takımdaki kanat oyunculardan birinin en azından transferine kesin gözüyle bakılmasına yol açmıştı. Bir hayli fazla kanat oyuncusu bulunduran Trabzonspor’un Trezeguet transferiyle birlikte de gözler takımın yıldız futbolcusu Visca’ya çevrildi. Edin Visca ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, Trezeguet’in takıma katılmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ve ilerleyen süreçte takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. Kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Visca, forma rekabetinde de herhangi bir şekilde çekinmediğinin altını çizdi.

 

Açıklamalarının devamında Visca; “Çok güzel bir sezon yaşadık. Herkes çok müthiş bir performans gösterdi ve sonunda şampiyon olduk, tarih yazdık. Trabzonspor camiası için unutulmaz bir sezon oldu. Şimdi onu kenara bıraktık. Yeni bir sezon, yeni bir kamp dönemi başladı. Bu kampta Slovenya'da gerçekten müthiş bir ortam var. Yeni sezona hazırlanmak için otel, sahalar mükemmel, her şey mükemmel. Ben de buraya açıkçası motive bir şekilde geldim. Şimdi yeni sezonda bireysel performansımı daha fazla artırmak istiyorum. Bireysel antrenmanlara daha önce başladım. Çünkü geçtiğimiz sezon dolu tribünlerde, taraftarlara çok heyecanlı maçlar oynadık ve ben de çok güzel hissettim. Ben de onu bu sene tekrar yaşamak istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

İnşallah Bu Sene Sakatlık Olmaz

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon yaşadığı birçok sakatlığa değinen Visca, sakatlıklar nedeniyle zaman zaman kadroda çeşitli problemler yaşandığını belirtti. Yeni sezonda ise herhangi bir şekilde sakatlık yaşamak istemediklerini ifade eden Visca, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmalarından ötürü, yaşanan talihsiz bir sakatlığın etkisinin  büyük olacağının altını çizdi.

 

Edin Visca; “Ben 2-3 gün önce geldim. Abdülkadir Ömür ile konuştuk, 'Evet hikaye yazdık ama bu sene tekrar şampiyon olmak için oynamak istiyoruz' dedik. Bu sezon da herkes çok motive ve heyecanlı geldi. Bu sezon daha iyi olmak için daha fazla çalışmak istiyorum. Bunun için bireysel performansımı daha da yukarılara çıkarmak için daha çok çalışacağım. En önemlisi geçen sene çok fazla sakatlık yaşadık. İnşallah bu sene bunları yaşamayız. Hedefimiz bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak. Biz geçen sezon önemli bir fark yaptık, 15 puan oldu fark. Sezon uzun ve 38 maç var. Ben bunu Başakşehir'de de hocayla yaşadım. Son birkaç ay takım yoruluyor, oyuncular sakatlanıyor ve zor dönemler geliyor. Biz de zamanında iyi bir fark yaptık. Sakatlıklar ve biraz da yorgunluğa rağmen sonunda şampiyon olduk. Bu sene herkes transfer yapıyor. Başakşehir'de Emre hocayla ben de çalıştım. Çok iyi işler yapıyorlar. Zaten Başakşehir'de yıllardır sahada iyi bir sistem var, onu da Emre hoca harika götürüyor. Onlar da bu sene belki daha iyi olacak. en tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum. İyi transferler yaptık, daha güçlü olacağız. Futbolda önemli bir şey daha var. Takım ruhu ve ortam. Trabzonspor'da müthiş bir ortam var. Belki de bazen taktiksel, bireysel performans o kadar önemli olmuyor, takım ruhu daha önemli oluyor. Biz de her şeyden biraz var. Sakatlık olmasa birlik ve beraberliğimiz bu sene bizim için en önemli güç olacak”  ifadelerini kullandı.

 

Trezeguet Müthiş Bir Oyuncu

Trabzonspor’un yeni transferi ve aynı zamanda mevkidaşı Trezeguet hakkında da değerlendirmelerde bulunan Visca; “Özellikle şunu söylemek istiyorum, ben ilk geldiğimde Nwakaeme bana çok yardımcı olmuştu. Ona burada tekrar teşekkür ediyorum. Müthiş bir karakter, müthiş bir insan. Trabzonspor'a son yıllarda en fazla katkı sağlayan oyunculardan birisi. Ancak futbolda böyle şeyler oluyor. Şimdi yeni bir transfer geliyor, Trezeguet. Belki birkaç yıl önce Türkiye'nin en iyi kanat oyuncularından birisiydi. Sonrasında Premier Lig'e gitti. Premier Lig'e gitmek kolay bir şey değil. Orada oynadı. Müthiş bir oyuncu. Onun transferinden çok mutlu oldum. Diğer kanatlar, oyuncular ne kadar iyi olursa beni etkiliyor ve ben de daha iyi olacağım. Onu tanıyorum. İyi bir karakter iyi bir profesyonel. Biraz konuştuk. Bu sezon yine heyecanlıyız. Doğucan, Eren zaten Kasımpaşa'da çok iyi oynadı. Yerli oyuncular. Belki de en iyi transferleri biz yaptık. Geçen sene çok sakatlık yaşadık, inşallah bu sene olmaz. Öyle olursa bizim için iyi bir sezon olacak. Bizim için ilk hedef Şampiyonlar Ligi'nde gruplara girmek. Tecrübeli oyuncularımız var. İnşallah iyi bir fikstür olacak. Herkes dolu tribünlere oynayacağımızı biliyor. Bence Trabzonspor camiası ve taraftarı bunu hak ediyor. Şampiyonlar Ligi müziğini inşallah bu sene duyacağız” değerlendirmelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.