BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ticari Muhasebe Programı

 

06 Temmuz 2022
Ticari Muhasebe Programı

Ticari Muhasebe Programıgenellikle KOBİ'ler için basit muhasebe programlarının ihtiyacı karşılamadığı durumlarda daha detaylı, daha kapsamlı işlemlerin istenildiği durumlarda kullanılmaktadır.

Bir işletmenin en büyük gereksinimi doğru koordine edilmiş bir muhasebe düzenidir, bu bağlamda Ticari Muhasebe Programı size hatasız raporlama ve anlık takip imkanı sunmaktadır.

Tüm ticari işletmelerin gereksinim duyduğu temel fonksiyonları gerçekleştirerek fatura, cari, kasa, gelir, gider ve benzeri işlemlerinizi yapmanın yanı sıra çek senet işlemleri, teklif sipariş işlemleri, işletmenin sektörüne göre üretim işlemleri, üretim maliyetlendirme gibi daha kapsamlı, daha detaylı işlemleriyapabilirsiniz.

Ticari Muhasebe Programı ile yapabileceklerinizi kısaca özetlemek gerekirse

  • Fatura / İrsaliye YönetimiTicari Muhasebe Programı ile fatura ve irsaliye işlemleri için harcadığınız zamanı yarıya indirirken eskisinden daha detaylı ve güvenli bir fatura takibi sunar.
  • Stok / Depo Yönetimidetaylı bir stok takibi imkânı sunar. Alış / satış işlemlerinizi, depo işlemlerinizi gerçekleştirirken bunları dilediğiniz niteliklerde raporlayabilirsiniz.
  • Cari / Müşteri YönetimiTicari Muhasebe Programı, cari yönetimi gerek tedarikçilerinizi gerekse müşteri portföyünüzü daha detaylı yönetebilir, tüm işlemleri kolay ve en güvenli yönden raporlandırmanızı sağlar.
  • Çek / Senet Yönetimiile çek – senet işlemlerinizi en kolay ve bir o kadar da detaylı yönden takip edersiniz. Çek – senet girişleri, faktöring ve banka teminatlarınızı tek ekrandan kontrol edersiniz.
  • Teklif / Sipariş Yönetimi ile, tekliflerinizi müşterinize Ticari Muhasebe programınız üzerinden e-posta atabilir, kabul edilen teklifleri siparişe çevirebilirsiniz, irsaliye veya faturaya çevirebilir, siparişlerinizin teslim durumlarını detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
  • Hızlı Üretim Yönetimi ile, üretim planlaması yaparak işlemlerinize hız katabilir, düzenli hatasız stok takibi sağlayabilir, üretim raporlarınızı görebilirsiniz.
  • Kredi Takibi Yönetimive Bütçe Planlama ile, bankalardan veya kredi kuruluşlarından almış olduğunuz kredilerinizin takibini yapabilirsiniz, gelecek planlaması yaparken işletmenizin genel durumunu daha net bir şekilde görebilirsiniz.
  • Kasa / Banka Yönetimiile kasa ve banka hareketlerinizi tüm detayları ile görüntüleyebilir, saniyeler içerisinde işlem ekleyebilir, detaylı raporlandırma yapabilirsiniz.
  • Personel Yönetimi ile, işletmenizde çalışan personel maaş, avans, ikramiye, prim gibi işlemlerini takip edebilirsiniz.
  • Carileriniz ile BA- BS mutabakatlarınızı çok kısa sürelerde hatasız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.