BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Erkeklerde Tüy Dökücü Krem Kullanımı Önerileri

 

05 Temmuz 2022
Erkeklerde Tüy Dökücü Krem Kullanımı Önerileri

Erkekler de vücutlarında istemedikleri bölgelerde oluşan tüylerden kurtulmak amacıyla tüy dökücü kremler kullanabilir. Tüy dökücü bu kremler, içerisinde bulunan maddeler sayesinde kılların doğal bir şekilde dökülmesine yardımcı olurlar.

Erkek Tüy Dökücü Kremlerin Vücut Üzerinde Etkisi

Kadın erkek fark etmeksizin vücuttaki tüylerden kurtulmanın en kolay ve etkili yolu tüy dökücü kremlerdir. Bazı kremler ve serumlar, içerisindeki kimyasal maddeler sebebiyle cilde zarar verebilir, tahriş olmasına sebep olabilir. Ancak doğal içerikli ürünlerin tercih edilmesi, doğal yollardan cilde zarar vermeden tüy sorununun önüne geçilmesine katkı sağlar. İçeriği belli, test edilmiş dermokozmetik markalardan olan Bioder, güvenilir ürünleriyle kişilere istenmeyen tüylerden arınmak için kolaylıklar sağlar. Ancak her cilt tipine göre ayrı ayrı üretilen bu ürünlerin bazı bölgelerde kullanılmaması gerekir. Erkeklerde kasık bölgesinde ve kasık bölgesinde kıl dökücü krem kullanımı tavsiye edilmemelidir. Tamamen bitkisel içerikli tüy dökücü ürünler, ciltte alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. Bu sayede ciltte daha kusursuz ve pürüzsüz bir görünüm kolaylıkla yakalanabilir. Bioder’in birçok dermatolojik araştırmalar ve denemelerden geçen erkek tüy dökücü krem ürünleri, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. 

Erkek Tüy Dökücü Kremler

Bacak, kol, gövde ve diğer bölgelerde kullanıma uygun olan bu kıl dökücü kremler, kişilerin kendilerini bakımlı ve temiz hissetmesinde yardımcı olmaktadır. Kadınların ya da erkeklerin ayrı ayrı kullandıkları tüy dökücü kremlerin çok büyük farkları bulunmamaktadır. Kadınların daha sık bir şekilde kullandıkları bu ürünleri erkekler daha geniş aralıklarla kullanabilirler. Cilt yüzeyine uygulanan bu ürün, ilk olarak uygulanacak bölgenin temizlenmesiyle başlar. Temizlenen bölge özenle kurutulmalıdır, nemli ya da ıslak kalmamasına özen gösterilmelidir. Formülündeki bitki özleri sayesinde vücutta tek bir kıl tanesi bırakmayan Bioder ürünü, istenilen bölgeye spatula yardımıyla sürülür. Ürünün paketinde belirtilen süre kadar bekledikten sonra aynı şekilde tüy dökücü krem sürülen bölge temizlenir. Tüm işlemler sonrasında ılık suyla yıkanan ciltte yumuşaklık, pürüzsüzlük ve canlılık gözle görülür.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.